Ajuda:Com puc col·laborar

From Wikiversity
Jump to navigation Jump to search

Vols ajudar i no saps com començar? No pateixis, tot seguit et fem alguns suggeriments:

  • Crea "infocaixes" (plantilles informatives) sobre les àrees d'estudi que t'interessin. Aquestes plantilles s'utilitzen a les pàgines d'usuari per a poder identificar fàcilment els interessos de cada col·laborador.
  • Crea i millora els portals de les àrees d'estudi de la Viquiversitat. Les facultats i els departaments necessiten un model de portal atractiu, pràctic i intuitiu per a atraure i facilitar la navegació de les visites.
  • Crea i millora els continguts dels projectes d'aprenentatge als quals vulguis participar (afegeix lliçons, retoca-les, aporta recursos útils per al projecte, dona'ls un format estàndard, etc).
  • Experimenta. La Viquiversitat és un lloc per a innovar els mètodes d'aprenentatge convencionals. És una plataforma que fomenta la creativitat dels participants. Recorda que pots crear material didàctic sonor, emprar imaatges o fins i tot penjar-hi videos. (Visita Commons per a obtenir més informació).
  • No et desmoralitzis si estàs sol en un projecte. És normal. La viqui tot just comença. Promociona'l, afegeix enllaços desde l'article relacionat a la Viquipèdia, o entre els amics i coneguts als quals pugui interessar, i millora'l. Com millor és la qualitat d'un projecte, majors són les probabilitats que algú hi vulgui participar.