User talk:1Veertje

From Wikiversity

Hoi Veertje,

Welkom op de Nederlandstalige wikiversiteit. Als ik je ergens vragen over hebt, laat het me dan weten. We zijn op dit moment een discussie aan het voeren over de richtlijnen (zie onderstaande link).

https://beta.wikiversity.org/wiki/Wikiversity:Forum

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan deze discussie.

Met vriendelijke groet,

Tim Ruijters, Timboliu (talk) 18:55, 7 July 2014 (UTC)Reply[reply]

Tips[edit]

Hoi 1Veertje,

Zojuist even je overlegpagina bekeken op Wikipedia, sorry voor mijn nieuwsgierigheid :-)

Zie dat je veel waardering hebt gekregen voor je werk op Wikipedia. Misschien dat je ook wat tips heeft voor de vooralsnog jonge wikiversiteit? De afgelopen jaren heb ik mijn eigen visie ontwikkeld op hoe je een leerplatform zou kunnen inrichten, maar zoals je wellicht op het forum hebt kunnen lezen is aan die situatie een eind gekomen. Ben wel benieuwd hoe jij tegen e.e.a. aankijkt.

Met vriendelijke groet,

Tim Ruijters, Timboliu (talk) 19:08, 7 July 2014 (UTC)Reply[reply]

Vervolg[edit]

Hallo 1Veertje, Omdat je in de voorbije weken op Beta Wikiversity actief bent geweest dit bericht. Vandaag heb ik op Beta Wikiversity moderatorrechten gekregen (custodian). Tevens heb ik daar een verwijderprocedure, nominatiesjabloon en nominatiepagina ingericht. De verwijderprocedure is vergelijkbaar met die op nl-wiki:

  • Je nomineert een pagina ter verwijdering met {{Weg}}.
  • Je plaatst vervolgens op Wikiversity:Te verwijderen pagina's een link naar de genomineerde pagina + argumentatie waarom de pagina beter verwijderd kan worden.
  • Gedurende twee weken hebben gebruikers de tijd om hier eventueel op te reageren met argumenten.
  • Na twee weken zal een custodian (ik nu dus) de nominatie beoordelen op basis van de primaire uitgangspunten van Wikiversity, richtlijnen en de gegeven argumenten.

Vermeld zeker in de eerste maanden zo duidelijk mogelijk waarom een pagina beter verwijderd kan worden, zodat zo veel mogelijk mensen het waarom begrijpen. Tevens lijkt het mij het beste als er meerdere pagina's bestaan met hetzelfde probleem en dezelfde nominatiereden, die tegelijk te nomineren, zodat de discussie niet meermaals wordt gevoerd. Ik hoop dat we met elkaar Beta Wikiversity zo goed kunnen opschonen van zaken die daar niet thuishoren. Ik zal proberen dagelijks de nominaties te bekijken, maar mocht het mij ontschieten, laat het me dan gerust weten. Groetjes - Romaine (talk) 16:26, 25 July 2014 (UTC)Reply[reply]