Καλώς Ήρθατε

From Wikiversity
(Redirected from Κύρια Σελίδα)
2024-04-15

Welcome to Wikiversity BetaTι είναι το Wikiversity beta;

Αυτή η σελίδα είναι ένα κεντρικό σημείο για τον συντονισμό όλων των σχεδίων για δημιουργία Wikiversity σε καινούργιες γλώσσες. Αυτός ο πολυγλωσσικός συντονισμός στηρίζεται στα υπάρχοντα Βικιεπιστήμια και στις προτάσεις για δημιουργία Βικιεπιστημίου. Αυτη η σελίδα φιλοξενεί επίσης συζητήσεις για την τακτική των Βικιεπιστημίων στη γνήσια έρευνα.

Wikiversity beta είναι επίσης ένα εκκολαπτήριο Βικιεπιστημίων για γλώσσες στις οποίες δεν έχει ακόμα δημιουργηθεί ένα. Μεχρι τώρα Βικιεπιστήμια έχουν δημιουργηθεί στα Αγγλικά, στα Γερμανικά, στα Ισπανικά, στα Γαλλικά ,στα Ιταλικά και στα Ελληνικά. Δες στο Νέα από τα Βικιεπιστήμια

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα νέο Βικιεπιστήμιο, αυτό πρέπει να έχει δέκα ενεργούς συμμετέχοντες που θα είναι πρόθυμοι να δουλέψουν πάνω σε αυτό. Όταν το σχέδιο έχει αυτόν τον αριθμό μπορείς να προτείνεις να ανοίξει ένα Βικιεπιστήμιο σε μια νέα γλώσσα. Στο διάστημα αυτό πρόσθεσε παρακαλώ την κεντρική σελίδα του σχεδίου σου στην κεντρική σελίδα του Wikiversity beta.

Μπορείς επίσης να κοιτάξεις και στο Βοήθεια:Συχνές Ερωτήσεις/FAQ

Οδηγίες

Σε παρακαλώ βοήθησε αναπτύσσοντας (και μεταφράζοντας) τις οδηγίες έρευνας μας που θα εμφανιστούν σε όλα τα Βικιεπιστήμια.

  • Οδηγίες έρευνας- τι κανόνες χρειάζονται ώστε να εξασφαλίζεται ότι μόνο υψηλής ποιότητας, σχολαστικές ερευνητικές δραστηριότητες παίρνουν μέρος;

Σε εξέλιξη

  • Ανέπτυξε την πολυγλωσσική μας πύλη [1] στο Meta

Άλλα


Η λειτουργία του Βικιεπιστημίου υποστηρίζεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Wikimedia Foundation, ο οποίος λειτουργεί και άλλους πολύγλωσσους και ελεύθερου περιεχομένου ιστοχώρους:

wikipedia:
wikipedia:
Bικιπαίδεια
η ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
wiktionary:
wiktionary:
Βικιλεξικό
Λεξικό και θησαυρός
wikiquote:
wikiquote:
Bικιφθέγματα
Συλλογή αποφθεγμάτων
wikinews:
wikinews:
Wikinews
Ελεύθερες ειδήσεις(en)
wikispecies:
wikispecies:
Wikispecies
Kατάλογος των ειδών(en)
wikibooks:
wikibooks:
Bικιβιβλία
Βιβλία και εγχειρίδια ελεύθερης πρόσβασης
wikisource:
wikisource:
Βικιθήκη
Ελεύθερα έγγραφα και πηγές
commons:
commons:
Κοινά - Commons
Κοινή αποθήκη πολυμέσων
meta:
meta:
Μeta
Συντονισμός όλων των προγραμμάτων Wikimedia